За СуперХостинг.БГ

Изборът на правилния хостинг провайдър - важна стъпка в развитието на Интернет бизнеса.

Нашият сайт ползва и разпространява, предоставените ни от СуперХостинг.БГ услуги - СуперСтарт, СуперПро и СуперХостинг.

СуперХостинг.БГ ООД е водещата и най-бързо развиващата се хостинг фирма в България. Компанията е лидер сред доставчиците на хостинг услуги, като предлага услуги с високо качество, реална 24/7 техническа поддръжка и гарантирана непрекъсваемост на достъпа.

Фирмата е основана в началото на 2005 г. и от 01.10.2005 г. стартира успешното предлагане на хостинг услуги.

Централният офис на фирмата се намира в град София, а в град Варна функционера Търговско представителство. На клиентите си предлагат множество различни и удобни начини на разплащане. Параметрите на предлаганите услуги, могат да удовлетворят потребностите на максимален брой клиенти в различните пазарни сегменти.

Портфолиото на  СуперХостинг.БГ включва пълна гама хостинг услуги:

  • споделен хостинг;
  • Linux хостинг и ASP.NET/Windows хостинг решения
  • регистрация на домейни в повече от 50 различни области (TLD) ;
  • наети (dedicated) сървъри;
  • виртуални сървъри (VPS);
  • издаване и инсталиране на SSL сертификати
  • услуги свързани с популяризация на уеб сайтове;
  • корпоративни хостинг решения и др.

СуперХостинг.БГ се утвърди като най-бързо развиващата се хостинг компания. Безспорно доказателство за това е фактът, че в средата на 2010 г. компанията поддържа повече от 23 000 активни уеб сайта и е регистрирала над 25 000 домейна.

За пет години от старта на дейността си СуперХостинг.БГ зае първото място в класацията по брой хостнати домейни на българския пазар. Тези данни се базират на представителна международна класация (www.webhosting.info) и се формират на базата на броя реално хоствани домейни.

За задоволяване на потребностите на постоянно увеличаващия се брой клиенти, фирмата непрекъснато разширява гамата на предлаганите от нея услуги, своя екип и неговата техническа квалификация. Така компанията гарантира най-доброто качество на обслужване на клиентите в България и светкавична реакция при всеки възникнал проблем. Много млади български IT специалисти  намират своето призвание в постоянно разширяващия се екип на СуперХостинг.БГ.

От своя официален старт и до днес СуперХостинг.БГ поддържа стриктно регламентираните параметри на своите услуги и ежедневно доказва своето отговорно и професионално отношение към всички свои клиенти. Така компанията спечели хиляди лоялни и удовлетворени клиенти, които на практика са нейната най-добрата визитка. Екипът на СуперХостинг.БГ съзнава, че услугите които предлага са от решаващо значение за всеки Интернет бизнес. Ето защо компанията се стреми да бъде от онези хостинг компании, които чрез своя професионализъм помагат за изграждането на положителния имидж на своите клиенти. 

Параметрите на предлаганите хостинг услуги и на различните хостинг планове могат да удовлетворят потребностите на максимален брой потребители в различните пазарни сегменти. Цените по които се предлагат услугите са прогресивно намаляващи по отношение на дисково пространство и месечен трафик - т.е. колкото повече ресурси предоставя определената услуга, толкова по-ниска е цената на единица от този ресурс.

 

План: Дисково пространство (MB) Трафик (GB) Цена на
месец:
Цена за 1 MB дисково пространство Цена за 1 GB трафик (месец)
СуперСтарт 15 GB 150 GB 4.75 лв. 0.2667 лв. 0.0267 лв.
СуперПро 50 GB неограничен 10.75 лв. 0.2000 лв. n.a.
СуперХостинг 150 GB неограничен 22.75 лв. 0.1467 лв. n.a.

 

Основните насока в маркетинговата политика на компанията е добрата грижа за клиента. Ето защо СуперХостинг.БГ осигурява постоянна и ангажирана техническа поддръжка 24/7/365 по телефон, по e-mail, както и посредством специализирана "ticket" система. Така клиентите знаят, че по всяко време на денонощието има кой да отговори на техните въпроси и да обърне внимание на техните проблеми.

Много отговорно се подхожда и към съхранението и защитата на информация, разположена на сървърите на компанията, като не се допуска никакъв компромис с марката и качеството на използваната сървърна техника. Гарантира се реален UpTime от 99.98% - едно изключително добро ниво, което една хостинг компания може да предлага на своите клиенти. 

Сървърите на СуперХостинг.БГ се намират в дейта центъра на "3 Ди Си" АД, специализиран център за колокация от най-висок клас, с пълно дублиране (N+1) и физическа отделеност на всички системи за електрозахранване, климатизация, свързаност и охрана на техническото оборудване.

Интернет линията се осигурява от Еволинк АД - водеща българска телекомуникационна компания, която предоставя и поддържа широка гама от телекомуникационни услуги.

За пълна лоялност към своите клиенти, отчитайки факта, че клиентът заплаща предварително нещо, което ще ползва в бъдеще, но все още няма представа за качеството на предлаганата услуга, СуперХостинг.БГ дава възможност на всеки от своите клиенти, неудовлетворен по една или друга причина от това, което му се предлага, да се откаже от уеб хостинг услугата в 30–дневен срок след плащането. При отказа се възстановява и заплатена от клиента сума с изключение на цената на домейн, ако клиентът е регистрирал такъв. В този случай клиентът запазва всички права върху ползването на този домейн, за срока на регистрацията му. 


Ако закупите домейн и хостинг от нас, вие получавате безплатен сайт. Общата цена на домейна и хостинга е 90.00 лв. и включва обслужването и поддръжката на хостинга, домейна и сайта за една година.

Ако закупите сайт от нас, получавате безплатно домейн и хостинг за една година и безплатна поддръжка на домейна и хостинга за една година и три месеца поддръжка за сайта.

 

Books!

Вашата количка

количката е празна
Sunday the 21st. Affiliate Network Reviews. © Сайтове, ЕТ „777 – Йордан Йорданов”
Copyright 2012

©